top of page

Återvänder till den stora staden

En speciell känsla att sitta på ett tåg

Stockholm den stora staden rullar in genom fönstret


Solen står fortfarande högt på den blå himmel.

Kan känna den varma vinden mot min kind.

Det är fortfarande sommar i luften.


 

Mina tankar går till att leva i frihet... Vad betyder det egentligen för mig. Att känna mig fri inombords gör jag när jag mår bra fysiskt o psykiskt, När jag står upp för mig, När jag följer mitt hjärta, När jag har vänner som speglar mig hjälper mig att se mina kvalitéer & mina förekommande, När jag få ge av mig själv,

Den yttre friheten vad betyder Det för mig, När jag kan röra mig fritt, När jag kan förflytta mig från land till land, När jag får byta miljö, När jag befinner mig i en gemenskap

Att vara ekonomiskt oberoende

Att få vara frisk & kry

Att få tillhöra


18 visningar0 kommentarer
bottom of page