top of page

9 dagar sockerfri

Tar mig en tur ner till havet … mediterar till vågornas skvalp… hör hur fåglarna kvittrar där ovan … ser hur fiskaren fångar fisken från havetKänner mig nöjd med dessa dagar jag har haft med Anthony William ”Medikal Läkning” många äpplen 🍎 äpplen 🍏 äpplen 🍎 har det blivit
Utan kaffe utan socker utan mat... Enbart frukt och grönsaker det har blivit många äpplen och mycket selleri för att inte prata om citroner... Denna kur ska rensa levern den sista dagen är det enbart dryck, har handlat hem björnbär, mango, banan, apelsin och så fick jag med mig granatäpplen från gröna huset i Kaplicka.

Det har vart skönt att fått vara med sig själv... under dessa dagar Fått tänka mina egna tankar varit med mig själv, skrivit i min tacksamhetsbok tränat på att vara jag. Läst sover middag… Det låter väl som j har det ganska bra som pensionär 🧓


Dag 10 blev en fm med citron och vatten… men till lunch blev det en god omelett och till middag blev det tomatsoppa med lite sallad och det bästa var hårdbrödmackan
Fångade dagen med enbart flytande21 visningar0 kommentarer
bottom of page