top of page

Lyx

En fin dag på ett 5 ***** hotell Kaya Artemis


Full av intryck gick vi ner mot havetByggnaderna här helt fantastiskt trevlig


Vi satt på bryggkanten och dinglade med benen jag var frågvis och fick veta en hel del om Naelisus liv Hon är 17 år och läser till läkare och är en fantastiskt bra dansare. Jag fick tacksamt fotografera bruden hon poserade så flitigt. Det är då man får fina porträttJag får mitt turkiska namn ”Duriye” som betyder Düriye :Ljust, lysande.

Att lysa som pärla betyder ljus ♥️


Jag har verkligen lagt ner tid på MIG Hårnpackning för mitt torra slitna hår, som det blir av saltvatten. Ansiktsmask för mitt myggätna som är helt dj…a hopplös inte alls som hemma dom dör ju inte efter ett sug blod dom ska liksom sticka på fler ställen grrrrr🤯😡😱

Fotbehandling 👣 för mitt fottrång, aj vad det gjorde ont men nu kan jag gå normalt igen såå underbart skönt.

Tidigare tog jag Hamam med en klassisk massage

Nu tar jag massagen en gång i veckan så skönt och såå billigt ca 100 kr för en timmes behandling


Så blev det en klippning på det

Känner mig privilegierad och väldigt TACKSAM i dag. Men det har varit en tuff tid att gå igenom

känt mig värdelös kraftlös och väldigt ledsen, längesedan jag gråtit så mycket känt mig orättvist behandlad påhoppa. Jag är fullt medveten om min del kan se min iver att handla att få till det. Jag vet att min rädsla gör mig förlamad inåtvänd och då blir jag taggig och kan inte hitta orden att tal. Fräser och går in i något slags försvar. Jag blir oärlig trots att det enda jag vill är att vara ärlig. Mina känslor blir till is. Kan helt inte sätta ord på mina känslor. Frustration

Jag är 65 år gammal och tramsar runt i gamla fotspår vissa delar av mig har så låg energi trött på att vara den där osäkra rädda och destruktiva Rose

Min självbild min självkänsla och självförtroende

Min självbild är så otydlig min självkänsla är på minus mitt självförtroende är det inget fel på. Att jobba med sig själv är en livslång process önskar det kunde finns en kvickfix process😱

Dela för att helas sägs vara ett bra sätt att lära känna sig själ, ja en gång i tiden delade jag med mig på olika möten jag fick där förmånen att helas. Idag blir det inte möten på det viset idag får det räcka med några samtal. Tacksam för att jag har en hand full att ☎️ till.

Att söka bekräftelse från andra är inget bra sätt det gäller att finna det hos mig själv. Att ge mig själv de verktyg jag behöver för att lyckas. Men vi är flockdjur och behöver andras bekräftelser också… 🤔

Tänka positiva tankar när man är nere rädd och bekymrad… att vända mående att hitta annat att lägga fokus på …

Jag skriver i min tacksamhets bok 📕 varje tränar min hjärna 🧠


Fångar dagen i tankar om ”Vem är jag” ♥️


34 visningar2 kommentarer
bottom of page