top of page

Att vara sann

Veckans uppgifter… Hitta sanna vägar som leder till ärliga och djupa relationer med mig själv och andra i min närhet.

Varför är människor så trångsynt vad är det som gör att människor är elak ond och ilsk??? Jag bara undrar… Det är så klart rädsla som ligger i botten och skvalpa…

Så tacksam för att jag en dag fick tillgång till 12-programmet Är mig evigt tacksam för att jag träffade Satori som nu leder mig vidare på min Stig som lär mig att hitta mig mitt sanna jag. Vem är jag bakom mina rädslor bakom mina masker bortom alla hinder och barriärer. Att vara sann i mina uttalanden

Att hitta den genuina vackra varelse jag är det rena den graciöst ståtliga Qvinna jag är ämnad att vara det vill jag… Det vill jag av hela mitt hjärta 💓

Veckans tema

Vanor

From NU ska jag lägga bort min telefon

Jag vill Jag kan


Efter bilden blir det date med John blund
20 visningar0 kommentarer
bottom of page