top of page

Dagen i dag

Tiden i Kaplica har gett mig mycket många nya kontakter många nya tankar många nya insikter…

Har gråtit skrattat skrivit… & jag har varit i stillhet kunnat tänka mina egna tankar… Börjat komma ihåg mina drömmar. Natten till igår hade jag en mardröm… fiskespö brygga vatten söner på djupet … den ena hade stövlar med Sten i för att han skulle sjunka bättre, min andra son han satt på kroken i spöet och simmade omkring han var bara 3-4 år i drömmen …

Märklig och mycket otäck känsla när jag vaknade till liv…


 

Det var några dagar sedan jag skrev här…

Har nu installerat mig i min nya lya …

Famagusta Laguna beach


Här ska jag fördriva tiden som pensionär i några månader träna närvaro träna vila träna promenader på stranden


Fångar dagen i stillhet 🦋20 visningar1 kommentar
bottom of page