top of page

Förändringen

Plötsligt blev det kritiska tankevurpor

Narcissistiska psykopatiska drag jag kännetecknar dessa mönster jag har levt i dess närhet, jag hamnade Där igen jag visste det innan men ignorerade det…

Jag har ett drag av naivitet… jag är godtrogen tror att alla människor är goda och det är ett fint drag. Men………😴😴😴

Min son ringde och blev lite orolig för sin mamma… åhh vilket fint samtal vi Hadde ♥️

Får en flash back och vill fly jag flydde från platsen och hamnade mellan vita fräscha lakan somnade gott

Nu nalkades det frukost i lyx

Trots stress inombords känns det bra jag skall fokusera på dagen i dag vara med vänner och uppleva vingården

Gårdagens äventyr var att hitta fram till PCR testet först en procedur med anmälan sen en lång kö för att ta provet och när jag kommer fram är det problem med appen ut ur kön för att fixa appen då hade jag tagit mig till Kyrenias största sjukhus verkligen stort till slut fick jag med hjälp av en vän till det med appen och jag fick en annan vårdcentral att ta mig till… Taxi tillbaka så jag fick åka genom staden i taxi en upplevelse i sig.

Får sms, samtal från människor jag inte trodde fanns… plötsligt har jag flera stycken som bryr som varnar mig som lägger ner kärlek ♥️och omtanke 🥰


Jag avslutade eftermiddagen med en fruktcocktailKvällen började med en vacker solnedgång

39 visningar5 kommentarer
bottom of page