top of page

Innedag i dag

Uppdaterat: 28 okt. 2021

Idag blev det inte mycket gjort…

Började dagen med meditation och en grön drink… Solade ☀️på fm

Eftermiddagen bestod av en gråmulen himmel 🌪🌫💨


Till lunch blev jag bjuden på en härlig soppa 🫕av min nyfunna vän, hon var här och pysslade om sin särbo… Det blev inte bara lunch hon bjöd på det blev en middag 🥘också 😋 Känner mig privilegierad 🙏🏼som får ta del av en cypriotisk familj på så nära hål…

Meningen var att hon skulle åka på jobb på sitt hotell en bit bort men så blev det inte…

Jag satt här och jobbade med mina krypto 💰sidor… försöker ta del av det som händer i den världen… lyssnar på en cryptopodden.se intressant att höra experterna tala. Jobbar också med min ” visionbord ” lite svårt att hitta rätt bilder och urklipp bara … men

Går en bokklubb ” Rich Crafoord Book club ” som är en engelsk bok där vi läser ett kapitel i vecka, så delar vi med oss på ett zoom möte…ikväll var det ett möte och jag missade det för jag fick besök precis då av en manlig trevlig prick som är väldigt intressant att att låta ögonen falla på 🤪

Jaa man /jag ska väl naturligtvis inte beblanda mig i nått tokigt förhållande …så det gäller att hålla i hatten 🎓


Jag har också haft ett Gratis coats samtal vi fick i samband med bokklubben… där jag fick till uppgift att skriva 🖊ner min berättelse om hur mitt liv ser ut när jag fått det jag vill … Har därefter spelat 🎞in min dröm och dessutom har jag hunnit lyssna några gånger på min vision. Intressant att höra sin egen röst och min dröm spelas upp.

Det blev att jag hann med ett par telefon 📞 samtal och att

Fångade dagen i T-skirt & mysbyxor 🍏19 visningar0 kommentarer
bottom of page