top of page

Kyrenia -Girne 11 dagar

Känner mig färdig… men det är 4 timmar till avgång vad gör jag… Tar så klart och går i sakta mak mot bussen…

Går självklart genom den gamla staden … Här känner jag en viss glädje av att gå… Det är en gedigen historia som visar sigDet är vackra utsmyckningar lite var stans man går… Det är ruiner lite var stansEn kaffelatte smakar gott

Har klätt på mig ordentligt vet hur frusen jag är men nu blev det för mycket 😛Det julaftons eftermiddag när jag kommer fram… checkar in på hotellet… går förbi butiken där han jobbar jag ser han i ögonvrån… jag får ett brett leende på läpparna 🤪 tankarna far iväg det var en upplevelse jag aldrig kommer att glömma 😁😍🤩Går runt och letar efter en restaurang hitt 6 Brather vid kajen där tar jag in en ”Diana meth beet ” med pommes och birajulaftons kväll avslutas med en träff med finaste massören Gulney


Fångar kvällen med Netflix 🥸

33 visningar0 kommentarer
bottom of page