top of page

Nattåget

Uppdaterat: 20 apr. 2022

03.30 19 april Dagen då jag kikade ut till en ny värld ny miljö nya möjligheter

Resan hit har vart brokig och krokig…

Den har var i ris och i ros 🥀

Nostalgi
Rosendal 19 april 2022Idag blev dagen då jag reser hem till svedala

Har inte vart hemma med familjen på 8 månader ska verkligen bli skönt och träffa dem alla.

Hurtigbåten tar mig från Rosenda till Bergen


Norge är verkligen ett vackert och kuperat landskapFirar min födelsedag 🎁 I BergenFisk med grönsaker stekt potatisLaddar upp med pannacotta & Irch café en drink jag inte minns namnet på gin citron + Gott var det helt igenomCentralstation nästa… tåget försenat flera timmar… vilken tur jag fick tag på en sovvagn med vita lakan


Fångar natten i en rullande säng 😴🙏🏼♥️

27 visningar0 kommentarer
bottom of page