top of page

Ny dag med nya möjligheter ❤️

Sitter i en park mitt i Kyrenia

Det är varmt 37,5 grader… jag kommer att rasa

i vikt pga all vätska som hamnar på mina kläder.

Glider runt i centrum för att hitta en klänning el dyl, jodå till slut fann jag en grön klänning som går att använda på fler sätta är liksom två i en.

Hittar ett hamam som jag genast besöker tyvärr ingen tid idag… men i morgon… samtidigt eller efter hamam och massagen ska jag på en anställningsintervju… var väl inte riktigt vad jag tänkte… Det bara kom hur mig -Jag är massageterapeut finns det jobb här? Hum Hon svarade JA… ska genast kalla hit chefen… Oj vad hände nu 🤔Nu har jag förflyttat mig ner till kajen här gick det at äta sola bada duscha trevligt ställe hit kommer jag att komma fler ggr

Sitter i skrivande stund väntar p solnedgången ☀️☀️☀️


Idag har jag verkligen fångat dagen ☀️


18 visningar2 kommentarer
bottom of page