top of page

På gångvägen hela dagen

Torsdag det innebär marknad… Så trevligt att vandra runt bland alla dessa ljuvliga frukter 🍇 och grönsaker 🌶Jag går hemifrån tidigt klockan är bara strax efter nio lagomt för trafiken och solen är inte så varm…Alla grönsaker smakar så mycket mer här… Jag känner mig så duktig som tar min kropp på allvar och ger den allt det här goa.

Vandrar vidare ut på gatorna med full ryggsäck med grönt …


På vägen finner jag dessaTar en vända in i den gamla staden

Här vankas karaoke… Stannar till med en kopp lyssnar och hänger med i texten… Träffar ett engelsk par alltid lika roligt med nya kontakter… börjar bli riktigt duktig på att ta mig fram i det engelska språket… när man blir tvingad då löser man det tydligen 😁
Fångar dagen på trottoarerna 👣

15 visningar0 kommentarer
bottom of page