top of page

Promenerar runt i gamla staden

Promenerar runt muren ovanpå muren bredvid muren Innanför muren Hittar en butik ganska nära idag i den gamla staden bakom muren … Det kändes riktigt bra inte så långt och jag trivs att strosa runt i den gamla staden 👣 många steg blir det.Jag letar efter tidningar vill klippa och klistra

Hittar två tidningar som ser ut att passa mig.


Många bilder blir det …Stannar upp köper mig en paus sätter mig i gungan

Vandrar runt i mina tankar försöker få lite struktur på dem … men det är ju faktiskt inte någon bra idé… stillar mig och tänker att glassen får bli fokus och struktur. Känner mig vilsen i en främmande stad. Jag har så mycket att vara tacksam för. Har modet att gå vidare i tunga situationer. Kan inte låta bli att fundera vad det är för karma jag ska igenom. Vad är det jag ska lära vad är det som gör att jag hamnar i dåliga relationer och situationer… Jag vill leva i harmoni och glädje vara med i ett sammanhang… glädjas åt trevliga saker. Jag har nu hittat en kollega som jag tror kan stötta mig i olika situationer… Jag hoppas och tror på detta

Jag fångar dagen och kvällen i kärlekens tecken 🥰

15 visningar3 kommentarer
bottom of page