top of page

TILLIT TÅLAMOD TOLERANS

En bön som hjälpt mig i många situationer vill jag förmedla till er.

🙏🏼 Gud ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra

🙏🏼 Mod att förändra det jag kan

🙏🏼 Förstånd att inse skillnadenDagar kommer dagar går allt är så stilla allt är så tyst, jag tränar minut för minut med att vara här och nu uppleva tiden följa den att vara nära mig, att hitta lugnet trots allt kaos som råder där ute 🌏 Ser inte på tv lyssnar inte på radion följer inte media … Det är så tyst det är så stilla 🙏🏼

Jag vill vara nära jag vill tro, tro på kärleken, tro på gemenskapen. Det äkta det genuina det som betyder något… Jag vill inte följa det som nu sker … Känner hopp förtröstan glädje ❤️

Det finns så många kloka ord, ord som har en betydelse ord som inte betyder något.


Ge mig sinnesro 🙏🏼

19 visningar2 kommentarer
bottom of page